2009-04-08

Konica Minolta bizhub PRO C6501 kvalitets-certifierad

Produktbild från företaget Konica Minolta Business Solutions Sweden AB - bizhub PRO C6501

Konica Minolta har fått Fogras kvalitetscertifiering för sin bizhub PRO C6501. Enligt det tyska forskningsinstitutet uppfyller bizhub PRO C6501 de höga kvalitetskraven som krävs för att certificeras

– Vi vill kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning, säger Leo Nyström, Produktchef på Konica Minolta. bizhub PRO C6501-serien levererar kvalitet och stabilitet och är framtagen för att kunna möta industrins senaste standardkrav.

Fogra-certifieringen är baserad på ISO 12647, som fastställer standardkriterier för olika utskriftsprocesser som pappers- och webbutskrifter tryckta i offset, tidningspapper, flexotryck och digitalutskrifter. Konica Minolta bizhub PRO C6501-serie möter samtliga kriterier. Skrivaren uppfyller testkraven i segment som, beständighet och ljussättning, uttoning, slittålighet, färgframställning, homogenitet och konsistens.

– I sin helhet kan man säga att certifieringen visar att samtliga komponenter i vår bizhub PRO C6501-serie, det vill säga kontroll, mjukvara och papper, passar perfekt ihop, säger Leo Nyström, Produktchef på Konica Minolta. Certifieringen understryker att Konica Minolta är en pålitlig leverantör av skrivare för den professionella marknaden.

Pris och tillgänglighet
Skrivaren finns för leverans.

Information om företaget: Konica Minolta Business Solutions Sweden AB