2009-10-07

Konica Minolta bizhub C220, C280 och C360 – innovation för svartvitt och färg

Produktbild från företaget Konica Minolta Business Solutions Sweden AB - bizhub C220, C280 och C360

Konica Minoltas nya serie med multifunktionella kopiatorer, bizhub C220, C280 och C360, är väl rustade för att klara av den dagliga dokumentproduktionen på alla typer av företag. De är perfekta för kontor och arbetsgrupper inom finans och redovisning, personalavdelningar, logistik och andra miljöer där det huvudsakligen produceras i svartvitt men även en hel del i färg. Denna innovativa trio erbjuder prisvärda och högkvalitativa svartvita utskrifter till samma kostnad som de flesta svartvita skrivare. Det låga klickpriset för svartvita utskrifter är unikt på kopiatorer som även skriver ut i färg.

Alla tre uppfyller dessutom normerna för Energy Star och tyska Blue Angel vilket innebär att de är extremt tystgående, energisnåla och därmed lämpliga att placera i närheten av arbetsplatsen.

Den nya bizhub-serien uppfyller kraven för kontor och arbetsgrupper inom många olika områden. Tack vare bizhub C220, C280 och C360 mångsidighet hanterar de enkelt alla uppgifter i svartvitt eller i färg. Detta gör dem till en perfekt ersättare för alla olika typer av fristående skrivare, kopiatorer, skannrar och faxar som fortfarande står och tar massa plats på många företag.

Denna imponerande trio klarar av standardformat på upp till A3+, specialformat samt ytvikter på upp till 271 g2. Papperskapacitet är som standard 1.150 ark och kan utökas upp till 3.650 ark. Via inmatningsbordet kan användare enkelt producera på alla typer av särskilda media och banderoller på upp till 1,2 meter långa.

Alla användare kan förlita sig på att denna trio av nya kopiatorer är mycket miljövänliga och tystgående. Till exempel har de bland de lägsta uppmätta TEC värdena i sin klass. TEC mäter en produkts elkonsumtion per vecka, baserat på genomsnittligt användning på ett kontor.

”Den nya bizhub-serien ger användaren pålitliga, billiga svartvita utskrifter, kopiering, skanning och faxning med exceptionella färger och bildkvalitet” sammanfattar Niklas Nilsson. ”Vi använder oss av de senaste och miljövänligaste teknikerna så att våra kunder blir nöjda med både slutresultatet samt sin egen minimala påverkan av vår känsliga miljö.

Information om företaget: Konica Minolta Business Solutions Sweden AB