2009-11-13

Säkerhet och identifikation får fokus när Farnell expanderar med nya teknologier och stöd för nya konstruktioner via element14

Produktbild från företaget Farnell Danmark A/S, Svensk Filial - element14

Farnells senaste fokus är marknaden för säkerhet och identifikation. Farnell har lagt till ytterligare 1900 komponenter från ledande leverantörer till sitt sortiment för att ge konstruktörer på denna växande marknad ett oöverträffat urval. Farnell har också säkerhet och identifikation som tema i det senaste numret av kundtidning Technology First som innehåller ett antal artiklar för att uppdatera konstruktörer på de senaste trenderna och teknologierna.

Farnell har nu fler än 6000 säkerhets- och identifikationsrelaterade produkter för tillämpningar som CCTV och övervakning, identifierings- och åtkomstkontroll, nätverks- och datainformationssäkerhet och RFID. Nyckelleverantörer på detta område är bl.a. Analog Devices, Freescale, Microchip, Tyco och Molex.

Som en del av Farnells ökade fokus på säkerhet och identifikation kommer teknologiportalen och e-handelsplatsen element14 att innehålla en dedikerad diskussionsgrupp för ämnet på
www.element-14.com/community/community/industries/security som kommer att innehålla support och information för konstruktörer som arbetar med nya projekt.

Pdf-versioner och interaktiva versioner av kundtidningen Technology First kan nås på Farnells hemsida.

Här givas tillgång till information om nya produkter och ger besökaren möjlighet att söka på kategori samt uppmärksammar relevanta länkar till teknisk information på element14.

“Säkerhet och nu nyligen identifikation har blivit viktiga områden för elektronikindustrin,” säger Jamie Furness, Global Head of eCommunity hos Farnell. “Genom vårt utökade produktsortiment från ledande företag, teknologiportalen element14 och vår kundtidning Technology First kan vi förse konstruktörer med de verktyg och produkter han behöver för att lyckosamt utveckla och implementera nya konstruktioner.”

Information om företaget: Farnell Danmark A/S, Svensk Filial