2009-11-10

Konica Minolta har tecknat avtal med VHS för offentlig sektor för 3:e avtalsperioden i rad

Vi är stolta att upphandlaren för offentlig sektor för tredje avtalsperioden i rad valt Konica Minolta som leverantör avseende skrivare, kopiatorer och tjänster. Det är ytterligare ett bevis för deras förtroende för Konica Minolta samt våra produkter och tjänster.

Med Konica Minolta kan våra kunder vara säkra på att inte behöva byta leverantör för varje ny avtalsperiod. Detta blir allt viktigare eftersom många företag väljer att certifiera sina nätverksprodukter. Dessutom integreras många nätverksprodukter i företagens affärssystem, till exempel skannings - eller övervakningssystem. I sådana fall är det extra viktigt att välja en leverantör som finns kvar som leverantör till offentlig sektor, period efter period. Ju mer komplexa lösningarna är desto viktigare är ett långsiktigt samarbete.

Konica Minolta har ett av marknadens bredaste sortiment med stort fokus på miljö samt en närmast oslagbar säkerhetsnivå på produkterna. Förutom produkter har vi även ett stort antal tjänster att tillgå inom ramen för VHS-avtalet. Konica Minoltas rikstäckande service och starka supportorganisation garanterar dessutom att den dagliga driften är problemfri.

Titta gärna in på www.konicaminolta.se för att ta del av vårt breda utbud av produkter och tjänster.

Ramavtalet, som förvaltas av Kammarkollegiet och VHS Upphandling, gäller i 3 år och trädde i kraft den 1 november 2009. Målgrupp för ramavtalet är staten, kommunerna och landstingen. Totalt har drygt 190 organisationer utöver de statliga myndigheterna meddelat att de vill kunna avropa från ramavtalet.

För ytterligare information om företaget, besök www.konicaminolta.se

Kontakt:
Robert Norberg, Konica Minolta Business Solutions Sweden AB
Telefon: 08-627 75 21 robert.norberg@konicaminolta.se

Information om företaget: Konica Minolta Business Solutions Sweden AB