2007-10-31

Hybridmatta som håller rent

Nya V-Mat Duo håller riktigt rent, riktigt snyggt.

Vileda Professional lanserar V-Mat Duo, en helt ny hybridmatta som förenar det bästa av två världar. Resultatet är en snyggt designad kombination av skrap- och textilmatta som stoppar grov smuts, fin smuts, lera, slask, och damm redan i entrén. V-Mat Duo ger dig effekten av två mattor. På ytan av en.

Basen i V-Mat Duo är en utvecklad och förbättrad variant av marknadens stabilaste och mest effektiva skrapmatta: Vileda V-Mat. På toppen ligger Ventura, en högabsorberande, snabbtorkande och slitstark textilmatta. Var för sig har dessa storsäljande material fantastiska egenskaper. Tillsammans är de oslagbara.

Enkel att lägga, enkel att rulla ihop
Modulerna i V-Mat Duo snäpps samman i den form du själv önskar. Skarvarna mellan modulerna är knappt skönjbara, tack vare den höga passformen. Mattan har en förstärkt konstruktion, och den har också gjorts så tät att smala klackar inte fastnar. Trots mattans stabilitet är den enkel att rulla ihop och rengöra när det är dags att städa golvet.

Snygg och flexibel
V-Mat Duo har en sober och stilren design som håller sig ren och snygg med ett minimum av skötsel. V-Mat Duo kan kombineras med vanliga V-Mat för att åstadkomma en skräddarsydd entrélösning.

Vileda Professional. Din professionella städleverantör
Vileda Professional är en av Europas ledande aktörer inom tillverkning av mekaniska rengöringsprodukter. Vileda Professional tillhandahåller innovativa rengöringslösningar och system för professionella användare inom alla städmiljöer – från sjukhus, skolor och kontor till hotell och restauranger.

Information om företaget: Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB