2009-10-15

Verktygsdag på Lideco AB

Många av Lideco´s ”Mate kunder”, de som köper stansverktyg till bl.a. Finn Power, Amada och Trumpf, var en dag i oktober inbjudna till en verktygsdag hos Lideco i Dalstorp.

Efter en kort introduktion och företagspresentation av Lideco´s VD Hans Johansson, bestod programmet av ett seminarie där Mate´s försäljningschef i Europa Patrick Vandeputte talade om ”cost savings” och ”problem solvers”. Dessutom visade han Mate´s breda program av verktyg till Thick Turret maskiner, bl.a. Finn Power och Amada samt verktyg till Trumpf maskiner. Dessutom ordades en minimässa där besökarna kunde se många verktygslösningar i praktiken med färdigt reultat i form av provplåtar.

Medutställare var också DinMaskin som visade Nibbler slipmaskin och Jetcam programmering samt HJO Verktyg som visade kantpressverktyg, både standard och specialverktyg. Kunderna fick också möjlighet att se Lideco´s egen produktion med bl.a. en nyinstallerad svarv för hårdsvarvning i härdade material. Trots att produktionen ”bara” sysselsätter tre personer finns här fina möjligheter att tillgodose kunders behov av snabba leveranser av specialverktyg. Under rundvandringen fick besökarna även se och träffa samtlig personal på Lideco.

Nyhetsbrev oktober 2009

Information om företaget: Lideco AB