2009-10-08

Veidekkes Per-Ingemar Persson startar blogg

Per-Ingemar Persson, Sverigeansvarig i Veidekke-koncernen, startar i dag torsdagen 8 oktober 2009 upp sin blogg på www.veidekke.se

- Veidekke betyder alltmer i den svenska byggbranschen, vilket innebär både ansvar, förpliktelser och en del fördelar. Då är det viktigt att vi blir hörda och sedda. Veidekke som präglas av sina värderingar, Medarbetarinvolvering, engagemang och entusiasm, kan genom min blogg ytterligare informera om hur vi tänker, både internt och externt, kommenterar Per-Ingemar Persson.

- Dagens blogg kommer att handla om det som är själen i Veidekke: att medarbetarinvolvering ger lönsamhet, vilket är grunden som genomsyrar hela koncernen, där Norge står som ledstjärna för oss. Det här blir jag alltmer övertygad om när jag kommer ut på våra arbetsplatser och ser den entusiasm som finns bland medarbetarna, inte minst yrkesarbetarna, när alla är involverade och kan påverka utvecklingen av jobbet och arbetssättet.

- Bloggen är inte tänkt som en enkelriktad information utan en kommunikationsmöjlighet för mig att få feedback och tankar från såväl medarbetarna i organisationen som från kunder och andra, avslutar Per-Ingemar.

Per-Ingemars blogg hittar du på www.veidekke.se

Information om företaget: Veidekke Sverige AB