2009-10-16

EPN: Trafag erbjuder maximal säkerhet för tuffa applikationer

Produktbild från företaget Regal Components AB - Trafag erbjuder maximal säkerhet för tuffa applikationer

Nästa generation tryckgivare "EPN" är en ersättare till den välkända EPT familjen. Den är konstruerad för tuffa applikationer inom den marina sektorn såsom t.ex. dieselmotorer.
EPN erbjuder en mycket tillförlitlig funktion där svåra förhållanden, såsom starka vibrationer och utökade temperaturförhållanden, existerar.

Den nya modellen är mycket kompakt och tack vare sin breda platta på 27 mm är den mycket montagevänlig. Givaren har bättre teknisk prestanda, är mer tillförlitlighet och har ett lägre pris än den gamla versionen. Den nya EPN modellen är skeppsklassad av ett stort antal institut.
Tack vare en egenutvecklad ASIC och ett minskat antal elektroniska komponenter är EPN givaren mer tillförlitlig och risken för fel minimeras. Tryckgivaren är försedd med en EN175301-803 (DIN43650) elanslutning och ett IP65 skydd uppnås utan monterad honkontakt.

Trafag är internationellt erkänd som en ledande tillverkare av tryck- och temperaturmätutrustning. Trafag erbjuder ett brett sortiment av standardprodukter för en mängd olika applikationer och specifikationer. Parallellt med detta har man även modifiering av standardutrustning enligt kundspecifikation liksom skräddarsydda OEM-lösningar.

Trafag’s produktområde med tryckgivare och tryckvakter täcker de flesta behov och krav som finns på marknaden från alla tänkbara applikationer, tåg, båtar, motorer, industri mm. Trafags erfarenhet går så långt tillbaka som 1942, och idag exporteras hundratusentals givare årligen till över 30 olika länder. Trafag förfogar över ca 250 personer totalt och alla huvudkomponenter tas fram i egen regi. Tester på senare år har visat att produkterna håller extremt hög prestanda och marknadens bästa stabilitet över tid.

Testa oss gärna – vi kommer att göra vårt bästa för att du inte ska bli besviken.

Exempelvis kan kunder som ABB, Bombardier, Caterpillar, Liebherr, RollsRoyce och Wärtsilä nämnas.

Regal Components, med historia från 1982, servar i huvudsak Nordiska kunder inom mängder av branscher med linjärgivare, vinkelgivare, joystick och tryckgivare. Med snabb service, kvalitet och kunnande har man knutit nära relationer och fått ett stort förtroende också i länder utanför Norden.

Kontakta Regal för mer info: www.regal.se, www.trafag.se,
tel.018-65 70 00.

Information om företaget: Regal Components AB