2009-09-28

Bodycote Ytbehandling utnämner ny platschef i Karlstad

Produktbild från företaget Bodycote Ytbehandling AB - Ny platschef i Karlstad

Johan Rosendahl, ny platschef hos Bodycote Ytbehandling i Karlstad, diskuterar ett lyckat ytbehandlingsjobb med produktionsledaren Lars Johansson.

Johan Rosendahl tillträdde som platschef för Karlstadverkstaden den 1 augusti 2009.

Johan är född 1980 och anställdes vid Bodycotes verkstad i Katrineholm i augusti 1998. Johan har sedan januari 2004 varit ansvarig för en av produktionsavdelningarna i Katrineholm. Han har således en gedigen erfarenhet av både ytbehandling och kundkontakter.

Sedan hösten 2008 har Johan arbetat med både försäljning och produktion i Karlstad. Han har också hunnit med en krävande utbildning inför sin nya roll som platschef.

Johan och sambon Marina har hittat sitt drömboende i en egen villa i Fagerås, strax utanför Karlstad. Med ett nytt jobb, eget hus, sambo och två livliga hundar har Johan tvingats göra avkall på sitt intresse för fotboll, men musikintresset finns det fortfarande tid för.

I samband med att Johan tillträdde sin nya befattning så trappade Jan-Erik Örtqvist, Bodycotes tidigare platschef i Karlstad, ner sin arbetstid. Jan-Erik arbetar idag 2 dagar i veckan och kommer således även framöver att vara en värdefull resurs för Karlstadsverkstaden.

Tommy Frederiksen, VD för Bodycote Ytbehandling säger: ”Samtidigt som vi önskar Johan lycka till i sin nya roll vill vi tacka Jan-Erik för hans insatser som platschef i Karlstad.” Jan-Erik lämnar över till Johan i en tid då de flesta kämpar med minskande volymer. I Karlstad har vi trots rådande konjunkturläge lyckats att upprätthålla rimliga volymer. ”Detta betyder att verkstaden fortsatt visar svarta siffror, vilket vi ser som positivt i dagens läge”, avslutar Tommy Frederiksen.

Information om företaget: Bodycote Ytbehandling AB