2010-08-26

Nivågivaren efector GWR – moduluppbyggd för individuell anpassning till applikationen

Produktbild från företaget ifm electronic ab - Nivågivaren efector GWR

Flexibel och enkel installation: mikrovågsgivaren efector GWR. De nya enheterna kännetecknas av bättre prestanda och fler applikationsmöjligheter.

De tre nya versionerna av den redan utprovade och testade nivågivaren kan användas i vattenhaltigt medium, kylvätskor och rengöringsmedel eller oljor. Alltså är de lämpliga för kontinuerlig nivåövervakning av nästan alla vätskor. ifm electronic erbjuder efector GWR med två (art.nr. LR7000) eller fyra (art.nr. LR8000) binära utgångar eller med binär och analog utgång (art.nr. LR3000).

Det moduluppbyggda systemet består av sensorhuvudet, sonden och det valfria koaxialröret. Mikrovågorna överförs från sensorhuvudet och leds längs sonden. Om mikrovågorna träffar det medium som ska detekteras reflekteras och utvärderas det av givaren. Givaren monteras i tanken genom en processanslutning eller fläns. Användaren kan förkorta sonderna och därmed anpassa dem individuellt mellan 100 mm och 1600 mm. Ett koaxialrör krävs för att enheten ska fungera korrekt i lågdielektriska media.

Inställning görs via en bekväm parametermeny. Den 4-siffriga alfanumeriska displayen visar kontinuerligt aktuell nivå.

Information om företaget: ifm electronic ab