2009-07-07

Lowepro Impulse – specialdesignad axelremsväska för digitala videokameror

Produktbild från företaget Focus Trading AB - Lowepro Impulse

Lowepro lanserar Impulse 110 & 130, två nya axelremsväskor för förvaring av kompakta digitala videokameror (camcorders), ett elegant alternativ för alla som behöver snabb åtkomst till sin kamera.

"Alltfler köper idag kompakta videokameror för att dokumentera sina liv", säger Per Skog hos Focus Trading, Lowepros svenska generalagent. "Impulse ger dem en kombination av Lowepros klassiska skyddande funktioner med en fräsch och trendig design.”

Med låg vikt, praktisk design och konstruerad för snabb åtkomst erbjuder Impulse ett trendigt alternativ för transport och skydd av en rad olika kameramodeller. Den nya axelremsväskan har dessutom en elegant designad exteriör med en kontrasterande toppsöm i kombination med en snygg profil.

Bland väskans praktiska och bekväma funktioner finns en justerbar axelrem att bära tvärs över kroppen eller att hänga över skuldran; snabbgrepp för alternativa bärmöjligheter, lock med magnetisk förslutning för snabb åtkomst samt kompletta blixtlås för extra säkerhet. Vidare finns borstat trikåfoder för skydd av ömtåliga objektiv och LCD-skärmar. En justerbar stoppad avdelare ger stora anpassningsmöjligheter, ett främre och två sidofack kan användas för förvaring av tillbehör och personlig utrustning.

Pris och tillgänglighet
Lowepro Impulse 110 och 130 levereras två färgkombinationer - svart/orange respektive kastanj/orange - och de kommer att kosta ca 595 respektive 695 kr. Produkterna finns för omgående leverans. Samtliga priser är inklusive moms.

Viktiga egenskaper
• Elegant profil med ett modernt detaljarbete, speciellt konstruerad för moderna kompakta digitala videokameror.
• Snabbåtkomst med magnetlås.
• Interiören är fordrad med borstad trikå i den kontrasterande färgen orange.

Invändiga mått
Impulse 110: 19,5 x 8 x 11 cm
Impulse 130: 22,5 x 8 x 12,5 cm

För mer information, kontakta:
Per Skog, Focus Trading AB
070-522 64 80
per.skog@focustrading.se

Information om företaget: Focus Trading AB