2010-08-16

Linksys by Cisco lanserar grön inbyteskampanj

Produktbild från företaget Cisco Systems (Sweden) AB - Linksys by Cisco lanserar grön inbyteskampanj

Linksys by Cisco WRT160N router

Linksys by Cisco, en division inom Cisco Systems som tillverkar trådlösa nätverksprodukter för konsumentmarknaden, tar nya steg i grön riktning. Den 16 augusti till 30 september kör man en inbyteskampanj där svenska kunder erbjuds 25 procent rabatt vid köp av ny trådlös bredbandsrouter mot att de lämnar in sin gamla.

Cisco står även för upphämtning vid försäljningsställena av de inbytta produkterna i slutet av kampanjperioden. De gamla produlterna skeppas därefter till Ciscos Product Takeback & Recycling program för återanvändning och miljöanpassad destruktion. Processen medger upp till 99 procents återanvändning av elektroniska komponenter.

För mer information om Ciscos återvinningsprogram, se den tre minuter långa videon Takeback and Recycle in-brief (www.cisco.com/web/about/ac227/ac228/ac231/More_Resources.html).

De produkter som omfattas av inbyteserbjudandet är den trådlösa bredbandsroutern WRT160N och WRT320N, en avancerad gigabitrouter med dubbla radioband. Cisco accepterar även inbyte av routrar av andra fabrikat än sina egna.

För mer information om dessa routrar, se www.linksysbycisco.com/EU/en/products/WRT610N respektive www.linksysbycisco.com/EU/en/products/WRT320N

Se även www.cisco-returns.com För förteckning över deltagande återförsäljare, se www.linksysbycisco.com/kampanj

För mer information, kontakta:
Michael Seemann, PR
+46 8 731 81 88
+46 708 88 11 50
mic@swipnet.se

Information om företaget: Cisco Systems (Sweden) AB