2010-06-29

IKEA undertecknar nytt ramavtal med Royal Boon Edam Group Holding B.V.

Produktbild från företaget Boon Edam Sweden AB - IKEA undertecknar nytt ramavtal

Fredagen den 4:e juni 2010, välkomnade Boon Edam, Bengt Sandmann från IKEA IMS till huvudkontoret i Edam, Holland. Det nya ramavtalet skrevs på och Boon Edam fortsätter att leverera karuselldörrar till alla IKEA varuhus över hela världen.

Med 267 varuhus runtom i Världen och 590 miljoner besökare, fokuserar IKEA på energieffektivitet och till grund av detta, har de valt att använda Boon Edam karuselldörrar till sina entréer och utgångar.

Det skapar ett balanserat klimat för kunder och personal. Karuselldörren är “alltid öppen, alltid stängd” och bildar en barriär mot drag, smuts och ljud utifrån.

Boon Edam´s karuselldörrar har installerats på IKEA varuhus runtom i Världen som ett resultat av många års samarbete.

IKEA har sammansatt en omfattande plan för nästkommande år, inkluderat återuppbyggnad, flyttprojekt, öppning av varuhus på nya platser och skapande av nya distributionscenter. Dessa kommer att utrustas med Boon Edam karuselldörrar.

För att tillgodose behovet av det stora antalet besökare samt kunder med stora föremål som går in och ut genom IKEA´s entréer, levererar Boon Edam 2-vingade Duotour i diameter 4,8 m och 5,4 m men främst 3-vingade Tournex som tillverkas i diameter på hela 7,4 meter.

Boon Edam erbjuder ett globalt distributionsnätverk, inkluderat dotterbolag i 15 länder, fabriker i Nederländerna, China och USA samt auktoriserade distributörer i över 50 länder inkluderat Europa, Asien/Pacific, Amerika, Mellanöstern och Afrika.

För mer information, kontakta Ulf Stenborg, ulf.stenborg@boonedam.se eller besök vår hemsida: www.boonedam.se

Information om företaget: Boon Edam Sweden AB