2009-06-29

Ny segmentchef för Comfort utsedd inom Alfa Laval Nordic

Produktbild från företaget Alfa Laval Nordic AB - Hannu Viikilä

Hannu Viikilä, som är segmentchef för Kyla, har även utsetts till chef för Comfort-segmentet på Alfa Laval Nordic från och med den 15 juni.

Hannu har arbetat framgångsrikt på Alfa Laval i mer än tjugo år med försäljning inom Kyla och Comfort. Han har en bakgrund inom Comfort och är utbildad HVAC-ingenjör. Hannu började arbeta på Alfa Laval som försäljningsingenjör 1989 och 1996 tog han över rollen som chef för verksamhetsområdet Värmeväxling. Hannu har arbetat som segmentchef för Kyla sedan 2002.

Kyla och Comfort-segmenten tillhandahåller olika värmeöverföringslösningar för uppvärmning och kylning. Våra system används på olika områden, från en- och flerfamiljshus till stormarknader, stora industrikylanläggningar och HVAC. Vår teknik används i stor utsträckning i arbetet för en bättre miljö.

Alfa Laval Nordic är ett försäljningsbolag som marknadsför och säljer Alfa Lavals produkter, lösningar och tjänster i Norden. Hannu har ett team på 45 personer i Sverige, Danmark, Norge och Finland till sitt förfogande.

Information om företaget: Alfa Laval Nordic AB