2008-09-15

Agda 100 anställda

Produktbild från företaget Visma Enterprise AB - 100 anställda

Nu i september börjar Kim Edinge sin anställning och han blir då vår hundrade medarbetare, säger David Sturk, VD Agda Lön AB.

Kim Edinge har studerat på Högskolan i Kristianstad till Data-/Elektronikingenjör med inriktning på Programvaruteknik, Telekommunikation och Datanät. Han har tidigare varit anställd på Triacon Enterprise AB som konsult, och bl.a. varit uthyrd till Ericsson Mobile Platforms (EMP) i Lund.

Kim ska arbeta som utvecklingskonsult med kundanpassning av rapporter och integration med andra system hos våra kunder.

Agda är ett av Sveriges äldsta specialiserade löne- och personalsystemföretag. Företaget grundades 1978 så det har tagit 30 år att gå från 1 – 100 medarbetare. Våra kärnvärden är trygghet, kompetens och personlighet. Många av våra medarbetare har varit anställda i tio år eller mera. Flera av våra kunder har använt Agda i över 25 år.

Agda arbetar med utveckling, försäljning och service av personalsystemet Agda PS. Fler än var tionde löntagare i Sverige eller omkring 550 000 anställda får idag sin lön via Agda PS. Vårt huvudkontor finns i Ängelholm och vi har lokalkontor i Göteborg, Stockholm, Piteå och Sundsvall.

Information om företaget: Visma Enterprise AB